Krzysztof L

GEBOREN OM TE HANDELEN.

"Een goede webdesigner combineert kunstzinnigheid en functionaliteit met pixels en code om digitale ervaringen te creëren die boeien en dienen."

Krzysztof L.

Hallo, ik ben Krzysztof Leśniak, een ervaren webdesigner en specialist in digitale marketing, en ik stel me graag aan u voor. Met acht jaar ervaring in het runnen van mijn eigen bedrijf in Polen, heb ik het voorrecht gehad om met veel klanten te werken en heb ik een spoor van tevreden klanten achtergelaten die getuigen van mijn inzet en expertise.

Mijn belangrijkste focus ligt op het maken van aantrekkelijke en effectieve websites, en ik bied een scherp starttarief van slechts €250. Ik begrijp dat een goed ontworpen website een essentieel onderdeel is van elke succesvolle online aanwezigheid en ik ben er trots op dat ik visueel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en responsieve websites maak die voldoen aan jouw unieke behoeften.

Naast webdesign ben ik goed thuis in grafisch ontwerp, waaronder het maken van logo's en visitekaartjes. Ik geloof dat visuele identiteit een belangrijk element van een merk is, en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat grafische en merkmaterialen de persoonlijkheid en boodschap van een bedrijf perfect weerspiegelen.

Bovendien ben ik bedreven in SEO en digitale marketing, waardoor je website meer zichtbaarheid krijgt en het organische verkeer toeneemt. Ik heb ervaring in het effectief optimaliseren van websites en het toepassen van effectieve marketingstrategieën die resultaat opleveren.

Mobirise Website Builder

Een van de dingen waar ik bijzonder trots op ben, is mijn reputatie. Je zult geen enkele slechte recensie over mij vinden, omdat ik er alles aan doe om al mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik neem de tijd om je visie en doelen te begrijpen en werk vervolgens onvermoeibaar om ze te realiseren. Jouw tevredenheid is mijn topprioriteit en ik ben pas tevreden als jij dat bent.

Dus als je een professional nodig hebt die kan zorgen voor je website, grafische vormgeving, SEO en marketing, en die een onberispelijke staat van dienst en veel tevreden klanten heeft, zoek dan niet verder. Mijn naam is Christopher Lesniak en ik ben hier om u te helpen schitteren in de digitale wereld.

JK Vertaler

J.K. Vertaler

Mevrouw Kinga is betrokken bij niet-vertalers, bezoeken aan kantoren voor vertalingen, administratie en geeft ook les in vreemde talen - waaronder Nederlands.

Wat kan ik voor je doen?
Logo design
Logo

Ben je van plan om je bedrijf te laten groeien, maar wil je niet alles tegelijk doen? Ik begrijp dit volkomen. De gemiddelde prijs voor het maken van een logo is -€75.

Mobirise Website Builder
Visitekaartjes

Heb je al een logo of wil je er gewoon geen, maar wil je toch visitekaartjes? Geen probleem, ik maak een aantal voorstellen voor je. Het ontwerp van een visitekaartje kost gemiddeld 50 euro.

Mobirise Website Builder
Website

Groeit je bedrijf goed of ben je van plan om te beginnen met het aantrekken van klanten via online marketing? Met het alles-in-één pakket krijg je een logo, visitekaartjes en een website voor een gemiddelde prijs van €300.

Adres

Ik ben gevestigd in Zuid-Rotterdam, maar werk met klanten door heel Nederland.

Werktijden

9:00 - 18:00
Maandag t/m zaterdag

Wil jij de volgende klant worden?

Neem gewoon contact met me op - de gemiddelde prijs voor een alles-in-één service is €300. Dit is inclusief domein, hosting, logo en een volledig responsieve website.
Heb je er al over nagedacht om je bedrijf online te laten groeien of uit te breiden met een website?
Je zult geen beter aanbod vinden!

© Copyright 2023 Krzysztof Lesniak - All Rights Reserved